Prikbord

Nieuws & agenda


nieuwsbrief 6 september 2022
7 september

Geachte lezer,

We zijn er weer en de kop is eraf. Gisteren was het een spannende dag voor de kinderen, voor de ouders en zeker ook voor de leerkrachten. Het schooljaar is weer begonnen. De kinderen hebben voor de vakantie kennis gemaakt met hun nieuwe leerkracht(en) maar het is toch altijd spannend na zo’n lange vakantie. Prachtig weer geweest dus veel kinderen zullen lekker veel buiten geweest zijn. En dan nu terug de schoolbanken in.

Gisteren waren de kinderen in het algemeen blij dat ze weer  naar school mochten komen. Je mist in zo’n vakantie toch wel je klasgenoten en het ritme van de dag. Regelmaat is belangrijk in een kinderleven en daar helpt naar school gaan best wel bij.

De leerkrachten waren er ook wel weer aan toe. Tijdens de vakantie  zijn alle leerkrachten vaker in school geweest om hun klaslokaal weer op orde te brengen. Het moet er gezellig uitzien als de kinderen weer komen en dat is wel gelukt. Overal zag het er prima uit en iedereen was klaar voor ontvangst.

Ik denk dat ook de ouders wel weer blij waren dat “het weer gewoon werd”.  We begrijpen heel goed dat 6 weken vakantie vaak een logistiek probleem is want niet iedereen heeft 6 weken vrij. Maar ook voor ouders  is de structuur en regelmaat vaak prettig.

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren