Prikbord

Nieuws & agenda


nieuwsbrief nummer 2 2022-2023
12 oktober 2022

Geachte lezer,

4 weken onderweg. Het schoolleven is eigenlijk weer helemaal zoals het was. Kinderen zijn gewend aan hun nieuwe leerkracht en aan hun klasgenootjes. Leerkrachten inmiddels ook aan de kinderen. Afgelopen dagen hebben de ouders ook kennis kunnen maken met de leerkrachten tijdens de startgesprekken. Een prima moment om even stil te staan bij elkaars verwachtingen.  Sommigen moeten het gesprek nog gaan krijgen. Reden daarvoor is dat er momenteel 6 leerkrachten zijn die door corona geveld zijn. De een heeft er wat meer last van dan de ander maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal een positieve zelftest hebben gehad. Gelukkig hebben we het goed kunnen opvangen en hopelijk zijn de zieke leerkrachten weer snel helemaal beter.

Vooral sneu is dat juffrouw Marie-Louise de dag voor haar laatste werkdag besmet bleek. Er was een fijn afscheidsfeest georganiseerd dat we nu moeten uitstellen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet, dus dat afscheid halen we nog wel in. Het zal vreemd zijn zonder haar. In  deze nieuwsbrief daar meer over.

Volgende week start de Kinderboekenweek. Het is wel apart dat je dit woord met een hoofdletter moet schrijven want anders geeft de spellingscorrector aan dat het fout geschreven is. Terecht want deze belangrijke week hoort eigenlijk helemaal met hoofdletters geschreven te 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren