Prikbord

Nieuws & agenda


nieuwsbrief nummer 9
24 maart

Geachte lezer,

We zijn weer vrij. Nagenoeg alle beperkende maatregelen zijn opgeheven en corona, dat ons leven 2 jaar beheerst heeft, wordt vanaf nu beschouwd als iets “dat erbij hoort”. Een aantal mensen zullen nu zeggen: ”zie je wel”. Zelf ben ik daar wel een beetje meer sceptisch over. Prima als de matregelen worden losgelaten. En fijn dat we weer ons normale leven kunnen hervatten.  Maar corona is er nog steeds en de quarantaineplicht bestaat ook nog steeds. Dat betekent ook dat er nog steeds regelmatig leerkrachten afwezig zijn omdat ze positief getest zijn.  We moeten er dus nog steeds rekening mee houden dat het mogelijk wel een keer kan zijn dat we een groep naar huis sturen omdat we geen leerkrachten hebben om te vervangen. Hopelijk gaan er geen mutanten meer verschijnen va het virus en gaat het langzaam uitsterven.

Helaas hebben wij ergens een besluit moeten nemen om de muziekshow niet “live” door te laten gaan. Dat is jammer want het was wel een fantastische happening. Maar om nu een paar avonden “hutje mutje” te zitten leek ons niet verstandig. Daarom niet getreurd. Morgen gaan we de muziekshow opvoeren en we gaan daar een professionele film van laten maken. Deze film krijgt u volgende week via een bepaalde link te zien en kunt u genieten van de optredens van de kinderen. Helaas betekent dit ook het einde van het fenomeen muziekshow. Vanaf volgend jaar gaan we dat in een ander jasje stoppen. Net zo leuk, misschien nog wel leuker maar daar gaat u nog informatie over krijgen.

En dan natuurlijk Oekraïne. Wat een verschrikkelijk drama speelt zich daar af. De Russische inval en alles wat erbij hoort is zo onwerkelijk. Het past niet meer in deze tijd. Een agressor die een ander land binnen valt. Echter we hebben het over Oekraïne. Maar wat te denken van Syrië, Jemen, Palestina. Ook daar gebeuren zaken die vergelijkbaar

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren